2010. április 12., hétfő

Victoria napi 5 szexet követel


Állandóan szexelni akar férjével, David Beckhammel (34) neje, Victoria (35). A nemrég lesérült sztárfocistának napi öt alkalommal kell újabban helytállnia az ágyban. Ez alapjában még nem lenne baj, de Achilles-ín-szakadása után orvosai 3 hónapra eltiltották a szextől mielőbbi gyógyulása érdekében.
Amióta Victoria a fejébe vette, hogy három fiuk, Brooklyn (11), Romeo (7) és Cruz (5) mellé egy kislányt is akar, férjének nincs nyugta. A műtét után feltett speciális, csizmaszerű kötésben Beckham többnyire csak a hátán fekhet, a jelek szerint Victoria ezzel él vissza.
– David folyamatosan arra panaszkodott, hogy unatkozik, már a komputerjátékok is az agyára mennek. Victoria azonnal talált erre megoldást – avatta be a világ egyik leghíresebb sztárpárjának életébe David egyik barátja. – Már évek óta szeretett volna egy kislányt, de mindig fia lett.

Amóta rájöt t, hogy fogy az ideje, az évek előrehaladtával egyre csökken az esélye, hogy teherbe essen, napi „szextervezetet" állított össze. Ebben láthatóak havi ciklusának és napjának a legtermékenyebb időpontjai. Ennek alapján támadja le Davidet, aki elmenekülni sem tud, ám az erőtlenségtől lassan már védekezni sem képes. Most jutott egy kisebb levegővételhez, mert nejének üzleti ügyben Londonba kellett utaznia. De ha visszajön, minden kezdődik elölről.

Pedig nem ártana, ha az egykori Spice Girl vigyázna, már jó néhány házasság ment tönkre egy-egy asszony hasonló „akciói" miatt.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/victoria-napi-5-szexet-kovetel-2015408/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése