2010. március 8., hétfő

Kolumbiai szépség a Top Model of the World idei nyertese


Kolumbiai egyetemista nyerte a németországi Dortmundban a Top Model of the World elnevezésű szépségverseny idei döntőjét.
A 24 éves Carolina Rodríguez (képünkön) a döntőben negyvenkét ország negyvenkét versenyzőjével mérte össze szépségét és talpraesettségét. Győztesként húszezer dollár (közel négymillió forint) értékű nyakéket, tízezer dollár (kétmillió forint) készpénzt és egyéves modellszerződést nyert a versenyt világszerte megrendező World Beauty Organisation cégtől - közölte Detlef Tursies, a főszervező Miss Germany Organisations (MGO) vezetője.
A versenyzőknek estélyi- és koktélruhában, illetve bikiniben is fel kellett vonulniuk. A tíztagú zsűri emellett a kisugárzást és az alakot is pontozta. Tursies szerint a győztes Rodríguez mindvégig nagyon stílusos volt, "rendkívül meggyőzően és magabiztosan viselkedett". A csinos modell után már két ügynökség is érdeklődik, így Rodríguez valószínűleg még egy ideig marad Németországban.

Az 1993 óta évente megrendezett versenyen a venezuelai Gabriela Conception lett a második, míg a harmadik helyen Muriel Susana Viera amerikai egyetemista végzett. A negyedik és ötödik helyet ukrán és német versenyző szerezte meg a vasárnap esti finálén.

http://www.metropol.hu/bulvar/cikk/530419

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése