2009. február 16., hétfő

13 évesen lett apuka


Egyetlen intim éjszakát töltöttek együtt: 3,5 kilós kislány az eredmény

Tizenhárom évesen lett apa egy angol fiú, aki azonban e korai teljesítményével sem tudta megdönteni a (negatív) brit apasági korrekordot.A pénteki The Sun beszámolója szerint a dél-angliai Eastbourne-ben élő Alfie Patten és 15 éves barátnője, Chantelle Steadman egyetlen éjszakát töltött intim együttléttel - az eredmény a minap megszületett, 3,5 kilós gyönyörű kislány, Maisie Roxanne.

A legnagyobb brit tömeglap beszámolóját illusztráló fotók tanúsága szerint Alfie-n még zsenge koránál is fiatalabbnak látszik; a The Sun meg is állapítja, hogy a papa ránézésre inkább 8 évesnek tűnik. Az ifjú édesapa elmondta: amikor észrevették, hogy Chantelle terhes, úgy döntöttek, hogy megtartják a gyermeket. - Abba nem gondoltunk bele, hogy ezt megengedhetjük-e magunknak, én még zsebpénzt sem igazán kapok, apám néha ad tíz fontot - ecsetelte a gyermekvállalás anyagi hátterét Alfie.

A szülők sem milliomosok: Chantelle-nek öt bátyja van, édesapja munkanélküli, a család segélyből él egy tanácsi bérlakásban. Alfie szülei elváltak, a fiú édesanyjával lakik, apjának különböző kapcsolatokból összesen kilenc gyermeke van. Az ifjú pár azonban fogadkozik, hogy jó és szerető szülők lesznek.

Alfie még csak nem is a legfiatalabb brit apa. Ezt a rekordot a bedfordi illetőségű Sean Stewart tartja: ő 12 éves volt, amikor a szomszédban lakó barátnője 1998-ban megszülte gyermeküket.

http://bulvar.ma.hu/tart/cikk/d/0/37188/1/bulvar/Egyetlen_intim_ejszakat_toltottek_egyutt_35_kilos_kislany_az_eredmeny

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése