2010. január 19., kedd

Szlovákiában már szépek se lehetnek a magyar lányok


Egy nyitrai szépségverseny kiírásában a feltételek között szerepel, hogy az jelentkező hölgyek csak szlovák nemzetiségűek lehetnek – adta hírül a bumm.sk szlovákiai magyar hírportál.

A honlapon megjelent felhívásra nyitrai és Nyitra környéki 15-25 éves lányok jelentkezését várják, akik állandó lakhellyel rendelkeznek a Nyitrai járásban. A feltételek közt szerepel a legalább 165 centiméteres magasság, de a hölgyek nem lehetnek házasok és nem lehet gyermekük sem. A követelményrendszer itt még nem ér véget, mivel a felhívás szerint a feltételek közt szerepel a szlovák nemzetiség is – hívta fel a figyelmet a bumm.sk egyik olvasója.

A CE media Kft. a TV CENTRAL és a KALYPSO agency Kft. társrendezésében kerül sor a rendezvényre 2010. március 28-án a nyitrai Andrej Bagar Színházban. A versenyt válogatás előzi meg, amelyet január végéig rendeznek meg. Mediális megjelenés is kíséri a megméretést, amelyen az olvasók és a nézők megválaszthatják a Miss Sympatia, Miss Press, Miss Internet, és a Miss CENTRO díjak várományosait.

http://nol.hu/kulfold/szlovakiaban_mar_szepek_se_lehetnek_a_magyar_lanyok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése